Populære fotballspill på nettet

Nå som fotball-VM er i gang, er det mange som har lyst til å prøve fotballspill. Heldigvis finnes det mange slike spill, både på nett og som kjøpespill.

Noen av gratisspillene er laget for å være realistiske, andre er bare komiske. Noen gratisspill spesialiserer seg også på straffespark eller frispark. Nettsiden MineSpill har blant annet et godt utvalg av ulike fotballspill. Nettstedet 1001 spill er en annen side man bør besøke dersom man leter etter gratis fotballspill på nettet. Her kan man blant annet prøve Head Football. I dette spillet bruker man hodene til berømte spillere, og spillet er ganske morsomt. Selvsagt er gratisspillene enklere og mindre realistiske enn kjøpespillene, men gratisspillene prøver heller ikke å konkurrere på kvalitet.

Gratis er gratis, da kan man ikke kreve all verden. Men hvis man bare vil har litt enkel underholdning, er disse spillene et fint alternativ. FIFA-serien har lenge vært en populær spillserie. Naturligvis har det kommet en ny utgave av spillet før VM. FIFA 14 er oppdatert både med de aktuelle spillerne og med nye funksjoner. Blant annet har man fått muligheten til å utvikle spillernes ferdigheter. Spillerne kan også tilpasse hastighet og vinkel når de skal skåre, og de kan skåre mål selv når de er ute av balanse. Man har også bedre kontroll over ballen enn tidligere, og driblingen er forbedret. Kort sagt så er spillet bedre enn noen gang.