Dra på fotballtur

Har du noen gang drømt om å se på god fotball i Europa? Da er du i så fall ikke alene! Svært mange nordmenn reiser bort hvert år for å se på fotball. Storbritannia, Spania og Italia er blant de mest populære destinasjoner.

Dette høres sikkert spennende ut, men å planlegge en fotballreise kan by på sine utfordringer. Å få tak i offisielle kampbilletter, ordne overnatting og kjøpe flybilletter kan være et hodebry. Fortvil ikke, du kan få hjelp til å ordne den perfekte reisen for deg og dine! Enten du reiser alene, med kjæresten, eller med venner kan du lett få drømmereisen din.

Reisen til utlandet

Hvert år reiser så mange som 90 000 nordmenn til utlandet for å se på fotballkamper live. Sjekk her dersom du ønsker å vite mer, Et viktig aspekt ved å se fotballkamper i utlandet er faren ved å kjøpe kampbilletter fra uofisielle selgere. Her finner du det du leter etter, nemlig offisielle og autoriserte kampbilletter for å se favorittlaget ditt live. Overnatting, reisetips og hjelp for å skreddersy turen din får du også. Det er lettere å nytte turen når du vet du er i trygge hender! Det eneste du må passe på er å pakke kofferten og ta med passet.

Hvor du kan reise

Mulighetene er mange. Du kan velge mellom tur til England for å se hva Premier League har å tilby. Opplev lag som Chelsea, Liverpool, Manchester United og Manchester City live i lag med andre supportere. Hva med en tur sørover? Reiser til Spania byr på både godt klima og spennende fotball. Italia er også en populær destinasjon med lag som AC Milan eller Juventus. Da får du i tillegg en spennende kulinarisk opplevelse, samt muligheter for å vandre i store byer med et stort kulturtilbud. Les mer om mulighetene dine her. Nå kan du endelig få drømmen din oppfylt. Hva venter du på?